Islamic Widget

Al Quran

Sunday, March 28, 2010

keluarga ak kemalangan...

Khairul Nizam

salam wei...kitorang eksiden.

lala patah kaki dengan lengan

mak berjahit kepala...
7:22pmNazreen

cakap la btoi2

jgn men2
7:22pmKhairul Nizam

betul la....tak caya tanya ngah
7:22pmNazreen

eksiden dgn per

lala ok x???

bler tuh
7:23pmKhairul Nizam

tengah hari tadi

lala kat hosp kuantan

operate malam ni. masuk besi dan sambungkan urat dier yang terputus
7:24pmNazreen

mak lak cmner???

cmner leh eksiden
7:24pmKhairul Nizam

trauma...ader kat umah

20jahitan
7:24pmNazreen

eksiden dgn apa???
7:26pmKhairul Nizam

dengan hilux.....dier masuk jalan kitorang....sempat brek tapi langgar jugak...

aku terbabas langgar divider....

keter hancur
7:26pmNazreen

bdk2 len xda pape lak???
7:26pmKhairul Nizam

takder aper
7:28pmNazreen

nnt la

insyaAllah rabu ni yen balik pekan
7:29pmNazreen

mak x da pape kn, leh cakap n gerak x???
7:41pmKhairul Nizam

bleh....trauma je



ak chat dengan abang ak waktu maghrib tadi,
semalam ak baru berborak dengan kawan2 ak
pasal mak dan adik ak
x sangka dapat berita macam ni

Ya Allah,
dah la ak tengah tertekan dengan Symposium FYUP ni
ingat nak balik sekarang tapi kena tunggu selesai simposium ni

Ya Allah,
Engkau selamatkan adik ak,
Engkau permudahkanlah pembedahan adik ak,
dan Engkau pulihkanlah mak ak dari trauma,
Amin...


...perlukan seseorang untuk bercakap tapi ak bukan jenis orang yang suka meluahkan perasaan. nak post dalam facebook, nanti jadi tersebar sangat. jadi, ak luahkan dalam blog ni sebab follower ak sikit dan mereka jarang buka blog.

4 comments:

noraslinda said...

sabar yen, banyak2 berdoa utk kesembuhan adik ko..insyaAllah selamat..ko just wat yg terbaik utk symposium esok.. gambatte.

yen said...

thanx as
ko pn kne wat yg t'bek tuk simposium tu (spatutnya smlm ak bg komen ni)

n, you're doing very well that morning.

walaupun pn. alina hentam ko, ko jwb dgn slmba je ek...

noraslinda said...

tq..tp aku x smpat tgk ko..soli ma..msti ko pon doing well too..now focus on exam!

oyiesan said...

patutla br ni ak blek pkn nmpk kete puteh kat uma ko tersadai je.. nka tnye ko, ak plak lupe..