Islamic Widget

Al Quran

Monday, December 13, 2010

perempuan memang kompleks... sebab mereka suka pergi 'shopping kompleks'

salam dan selamat sejahtera....
dah agak lama blog ak ni bersawang kan...
sibuk la 2 3 menjak ni...

ingat nak sambung kisah ak tersesat di Taman Melawati dan sekitar Dang Wangi...
tapi malas la... dah basi pun cerita tu...
biarlah ia menjadi kenangan ak... hua3...

semalam sepupu ak bertunang...
tahniah kepada kak jah... semoga berbahagia...

ye la, bila hari perkahwinan...
mesti ada orang tanya ak...
"yen bila pulak???" dan soalan yang sewaktu dengannya...
ak kata la... "awek pun xda lagi"...
diorang balas... "cari la, muka comey (ni ak tokok tambah) macam tu, x kan xda awek kot"...
dan ak pun balas... "x nak la, perempuan ni kompleks sangat la"... pastu ada suara belakang kata...
"sebab tu diorang suka ke shopping kompleks"...

habis sudah mukadimah...
ak bukan x suka berkapel atau x mahu cari awek...
tapi ye la... kalau ak kata perempuan ni kompleks... diorang marah...
tapi diorang memang agak kompleks la... dari pandangan ak...
atau, mungkin ak ni x biasa sangat dengan perempuan kot...

ye la, ak mula boleh selesa berkawan dengan perempuan bila ak tingkatan 4...
tu pun masih x berapa biasa lagi...
dan ak hanya boleh selesa dengan perempuan bila ada lelaki lain...
ak ingat lagi masa ak praktikal...
ak sorang2 je laki2...
memang terseksa jiwa raga la... huhu...

lagi satu...
ak sangat selesa berkawan dengan perempuan yang ganas lagi sadis...
kiranya boyish sikit la...
yang ayu2 ni kurang sikit la...
tapi x la seteruk dulu... sekarang dah boleh berinteraksi sikit2 dengan spesis2 ayu ni...
nasib baik kumpulan pecah mental ak ni ahli kumpulannya x berapa ayu sangat...
bolehla ak buat gila2 sikit...
rindu lak pada farouk...
farok... kenapa ko meninggalkan daku...
sekarang ni ak menjadi rebutan... takotttt.....

tapi ni la yen...
kadang2 orang kata ak sombong dengan perempuan...
tapi ak macam ni la...
cuma bagi masa jer... nanti ak akan biasa la...
hahahaha...

nak kahwin nanti...
ak suruh mak ak je carikan...

papehal... jumpa lagi....

...(mengarut je ak nih)...

6 comments:

Nurul Aien said...

hahaha..awesome!!

yatt_IbiZ said...

haha...feel insecure ke...kitorang akn terus membuli ko SELAMANYER..mwahahhaha (evil laugh)

Tengku Idzzan said...

eleh... tak bley ngan ayu2 kunon... yg ko g sangkut kat as tu pesal?
wawa~

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

aien: hua3... ngarut jer ak ni
yatt: tolonggg....
izan: mmg la tersangkut tp x berapa mesra alam sgt la dgn dia...
x mcm ak n ko...
ak n tikah...
ak n etc...
huhu

Anonymous said...

err..bukan lelaki ke kompleks?

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

anon: terpulang pd org juga la... tp mostly pmpuan la yg kompleks... tp mybe sbb ak laki2 kan... so x paham dgn pmpuan... mybe bg pmpuan, laki2 adalah kompleks... so, ak dpt agk yg anon ni adalah pmpuan...